Tel.: 02 / 613 19 97  |  Mob.: 040 / 419 325  |  E-mail: info@igrace-iz-narave.si

Domov » Informacije

Dostava

Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.
Dostavo opravi kurirska služba GLS na navedeni naslov v Sloveniji. Prejemnik paketa je o predvidenem času dostave obveščen s SMS sporočilom ali elektronsko pošto. V kolikor pa Vam termin ne bo odgovarjal, pa se boste lahko s kurirjem enostavno dogovorili za drug termin. Dostave večinoma potekajo v dopoldanskem času. V primeru ko Vas ni doma, Vam kurir v nabiralniku pusti listek s telefonsko številko, na kateri lahko naročite ponovno dostavo, ki je lahko tudi na drug naslov v Sloveniji. Ponovna dostava je brezplačna. Na Vaš klic bo dostavna služba čakala 4 dni, nato bo paket vrnjen nam.
Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani distribucijskega ponudnika ali za poškodovanje embalaže. Naročnik naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira distribucijskega ponudnika, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.
Svoja vprašanja nam pošljite na info@igrace-iz-narave.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

Dobavni rok

Plačilo po povzetju: za naročila, ki bodo prejeta med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo pošiljke oddane še isti dan oz. v največ 2 delovnih dneh. Za naročila, oddana v soboto ali nedeljo, bodo pošiljke odposlane v ponedeljek.
Plačilo po predračunu: po prejemu plačila na naš TRR, bodo pošiljke oddane še isti dan oz. v največ 2 delovnih dneh.
Za izdelke na zalogi je dobava blaga 1-3 delovnih dni, v ostalih primerih pa do 15 dni.
Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi je dobavni rok do 15 dni po prejetem in potrjenem naročilu. V primeru daljšega dobavnega roka vas bomo o dobavnem roku obvestili po elektronski pošti ali po telefonu.

Strošek dostave prek GLS Slovenija

 

Strošek dostave je odvisen od zneska naročila:

 

  • pri naročilu do 50 € je strošek dostave 3,90 €,
  • pri naročilu nad 50 € je dostava brezplačna.
  •  

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo.

 

Stranka lahko odkupnino za izdelke prek GLS Slovenija po svoji izbiri poravna tudi s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi. Pri poravnavi odkupnine s POS terminalom se stranki zaračuna provizija v vrednosti 1,43% in DDV, ki jo GLS Slovenija zaračuna v imenu banke ponudnice storitve plačevanja preko POS terminala.