Tel.: 02 / 613 19 97  |  Mob.: 040 / 419 325  |  E-mail: info@igrace-iz-narave.si

Domov » Spletna trgovina

GIGI BLOKS - kocke

Zgradi svoje največje ideje s kocko na kocko!

Za Vas imamo unikatne, edinstvene, velikanske kartonaste kocke za uresničevanje velikanskih zamisli. S kockami GIGI Bloks lahko zgradite vse, kar želite! Pustite otrokovi domišljiji prosto pot!

Pustite, da gradijo utrdbe, gradove, ladje ali zmaje. Pustite, da gradijo veliko – pustite, da so drzni. Naj bodo ustvarjalni, naj pustijo domišljiji prosto pot in naj bodo ponosni na svoje velikanske stvaritve. Obstaja razlog, zakaj otroci obožujejo GIGI kocke. Ne zaradi oblike, načina uporabe ali funkcije, temveč zaradi tega, ker lahko pri igri z njimi izrazijo svojo domišljijo na neskončno število načinov. In nič ni bolj pisanega, zanimivega, osupljivega ali fascinantnega kot je otrokov um.

GIGI kocke kombinirajo igro, učenje in fizične aktivnosti. Po njih lahko otroci rišejo in pišejo, odigrajo neskončno število scenarijev, vedno znova spreminjajo dizajn svoje kreacije in se vživijo v vlogo kateregakoli lika, ki jim je tisti trenutek všeč. Naj se njihova ustvarjalnost razvija in zabava nikoli ne konča.

Torej – uporabi GIGI – gradi na VELIKO!

 

Izberite GIGI Bloks komplet